Shopping Cart

close

Nema proizvoda u korpi.

Return to shop

Shopping Cart

close

Nema proizvoda u korpi.

Return to shop

Uslovi Korišćenja

[vc_row][vc_column]

Uslovi Korišćenja

[vc_column_text]Posetom ili kupovinom na internet prodavnici Tanpopo prihvatate uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Ukoliko se ne slažete sa uslovima koji su ovde navedeni, molimo Vas da ne koristite ovaj websajt. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Tanpopo zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih uslova korišćenja.

Komunikacija elektronskim putem
Kada posetite Tanpopo ili nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasniste ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema vama će biti putem elektronske pošte (e-mail) ili obaveštenju putem telefonskog poziva.

Izjava o zaštiti privatnosti
U ime internet prodavnice Tanpopo obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni internet prodavnice Tanpopo odgovorni su za poštovanje zaštite privatnosti.

Vaš nalog
Ukoliko koristite Tanpopo.rs odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinke. Korišćenjem Tanpopo odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletna lica ne mogu koristiti Tanpopo zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni uslovi korišćenja. Lažno predstavljanje, narucivanje ili registracija sa tuđim imenom ili email adresom nije dozvoljena na Tanpopo. Protiv takvih aktivnosti perlica.rs može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Odricanje od odgovornosti
Tanpopo pruža svoje servise korisnicima u dobroj nameri. Vi se izričito slažete da je upotreba servisa sajta Tanpopo isključivo na Vašu odgovornost i da se sajt Tanpopo ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu nastalu njegovim korišćenjem.

Tanpopo nastoji da sav materijal opiše što je tačnije moguće. Takođe, Tanpopo ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka.

Tanpopo se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. Tanpopo ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 100 din navedena cena je 1 din, i sl.

Radno vreme
Online prodavnica Tanpopo radi od 00-24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

Ažuriranje podataka i cena na sajtu
Tanpopo zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci Tanpopo nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Ostalo
Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja Tanpopo.

 

KORIŠĆENJEM SAJTA Tanpopo.rs SMATRAMO DA STE U POTPUNOSTI UPOZNATI SA GORE NAVADENIM USLOVIMA KORIŠĆENJA.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”150px”][/vc_column][/vc_row]